Üdvözöljük honlapunkon!

 Árlisták

Aktuális árlista
Használt termékek
Gyakori kérdések, válaszok


 Áruhitel

Szükséges dokumentumok
Hitel igénylés menete
Érdeklődés áruhitelről

 

 Szolgáltatásaink

Számítógép szerviz
Web készítés
Vírusvédelem, vírusírtás


 Céginformációk

Kapcsolat
Térkép
CégtörténetPARTNEREK

 

 

 

 
Gyakori kérdések, válaszok

1. Miben más egy "olcsó" számítógép és mire figyeljünk vásárlás előtt?

> Érdemes átgondolni, hogy mire szeretnénk használni majd számítógépünket. Az alacsonyabb árkategóriás computerek tökéletesek irodai felhasználásra, "netezésre", és az otthoni multimédiás igényeknek is teljesen megfelelnek. A drágább vetélytársakkal szemben nagy különbség a videovezérlő, amely a naprakészebb készülékekben külön egység, az egyszerűbb gépeknél pedig az alaplap része. Épp ezért a kifinomult grafikát igénylő játékokhoz elengedhetetlen a gyors, nagy memóriával gyártott videokártya megléte. Vásárláskor érdemes a lehető legnagyobb processzorral szerelt gépet kiválasztani, mivel a többi alkatrész később, igény szerint kisebb ráfordítással bővithető/cserélhető.
2. A "Smith számítógépek" alkalmasak film nézésre, zene lejátszásra, és rá tudom tölteni a fényképeimet?
> Igen, árkategóriától függetlenül minden gépünk alkalmas erre a feladatra. Túlnyomó részben olyan számítógép házakat forgalmazunk, amelyen elől is található USB és AUDIO csatlakozó, így könnyen hozzáférhető a kamera, fényképezőgép, vagy akár a fejhallgató csatlakozása.
3. Milyen karbantartást igényel a számítógépem?
> Felhasználó részéről a programok helyes használatán és karbantartásán túl, különösen sok törődést nem igényel a számítógép. Működéséből adódóan viszont a ventillátorok rengeteg port szállítanak a gép belsejébe, amit évente ajánlatos szétszerelés után kitakarítani. Szervizünkben gyorsan elvégezzük a gép alapos tisztítását, így jelentősen megnövelheti computere élettartamát.
4. Mi lehet az oka hogy lelassult a gépem egyik napról a másikra?

> Nehezen indul az operációs rendszer, esetleg lefagy használat során, vagy láthatatlan programok élnek saját életet. Ez bizony valószínű vírus. A vírusok ellen védekezni célszerű, javasolt, (kell). Fontos az óvatosság, körültekintés és akkor nagy valószínűséggel sok mindent meg lehet elozni, ha nem is minden, mert tökéletes védelem nincs. Víruskereső feltelepítése nem elegendő, azt rendszerességgel frissíteni is szükséges. A fájlcserélő alkalmazások, interneten keringő piramis elvű e-mailek különös veszélyt jelentenek. Kérje tanácsunkat, ha bizonytalanná vált rendszere működése.

5. Vírusos a számítógép! Mit tegyek?
> A rendszert megfertőző vírusok, férgek sokaságától függően szervizünkben kiírtjuk a károkozókat, egyes esetekben viszont szükséges a Windows teljes újratelepítése. Természetesen ilyenkor sem vesznek el a családi videók, képek, fontos dokumentumok, hanem kérésére installálás után visszakerülnek az eredeti helyükre.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Kezdőlap |  Árlista |  Áruhitel |  Szerviz |  Érdeklődés  |  Kapcsolat |  Gy.i.k
www.smithcomputer.hu